^
Top
Lider i produkteve për ngrohje dhe ftohje në Kosovë
me përvojë mbi 25 vite, ne kujdesemi që klientët tonë të kenë një partner të besueshëm në fushën e ngrohjes, ftohjes, ventilimit, klimatizimit dhe ujësjellësit.
lexo më shumë
kliko në njërën nga kategoritë e mëposhtme për më shumë informata:
Meritaterm është kompani me staf të specializuar të shitësve, inxhinierëve, projektuesëve, konsultantëve, montuesëve dhe teknikëve.
Biznes familjar me traditë dhe krenari
Çdo projekt, duke filluar nga projektet e shtëpive/banesave e deri te projektet e ndërtesave komerciale/industriale trajtohen nga ne sikur të ishin shtëpitë tona. Çdo projekt analizohet, planifikohet, dhe ekzekutohet me saktësi dhe në detaje pasi që ne besojmë që e bukura formohet nga detajet.
Partnerët Tanë
Produkt i ri në Meritaterm!
Gjiganti japonez Daikin ka kombinuar teknologjitë e fundit dhe proceset më të optimizuara të prodhimit për të nxjerrë në treg produktin e fundit, radiatorin panel të çelikut nëpërmjet kompanisë së tyre Airfel Radiators. Ky kombinim ofron zgjidhjen optimale më kualitative dhe shumë ekonomike për konsumatorët.
Përfaqësues zyrtar për Kosovë
Produkt për çdo hapësirë banimi!
Duke marrë parasysh dizajnin elegant dhe kualitetin më të lartë në treg, radiatori Daikin-Airfel është produkt esencial për hapësirën tuaj në shtëpi, banesë apo zyre.
klikoni poshte per t’i shikuar produktet tona
Something
Something