Contact info: +381 38 602 535, [email protected]

Partnerët

Giacomini është një ndër kompanitë më të njohura europiane dhe botërore në fushën e ngrohjes dhe ftohjes qëndrore. Është formuar në vitin 1951 në San Maurizio d’Opaglio, dhe ofron një rang shumë të gjerë të produkteve në menaxhimin e energjisë, sisteme ngrohëse, menaxhimin e ujit, shpërndarjen e sistemeve të gasit, burimet e pashtershme të energjisë, dhe për mbrojtjen kundër zjarrit.

Wilo është prodhues i mirënjohur gjerman i pompave dhe sistemeve për ndërtimin e shërbimeve industriale. Është formuar në vitin 1872 si kompani e thjeshtë për prodhimin e elementeve të bakrit dhe mesingut, kurse tani funksionon me mbi 60 fabrika dhe njësi shpërndarëse dhe punëson mbi 7000 vetë.

Grundfos
, kompani daneze, është prodhues i pompave për sisteme të ngrohjes qëndrore. Është markë që simbolizon kualitetin dhe efikasitetin. Produktet e Grundfos gjenden në më shumë se 50% të tregut botëror të ngrohjes qëndrore gjë që tregon seriozitetin dhe kualitetin e produkteve. Grundfos përfaqësohet me më shumë se 80 kompani në 55 shtete të botës.

Wolf është një ndër furnitorët më të medhenj në tregun botëror të klimave dhe njësive për rregullimin e ajrit në sisteme të ngrohjes dhe ftohjes qëndrore. Produktet e Wolf janë shumë eficiente edhe ekologjikisht të pastra.

Ferroli është një ndër kompanitë më të njohura europiane për prodhimin e kaldave për ngrohje qëndrore. Gjithashtu ndër produktet më të njohura bën pjesë edhe Flakadani Ferroli i cili është një ndër flakadanët më efikas në treg. Operon në më shumë se 14 shtete në Europe dhe Azi, dhe ofron një ndër kaldatë më kualitative dhe teknologjikisht të avancuara.

Kompania italiane B-Max është një ndër top prodhuesit e flakadanëve për djegien e peletit dhe bio-masës. Të gjitha produktet e B-Max prodhohen në Itali gjë që bën të kenë çmim shumë të volitshëm. Më tepër, këto produkte janë efikase dhe bëjnë djegien e tërësishme të lëndës djegëse, me shumë pak mbetje.

Fabrika e prodhimit të radiatoreve Imas është një ndër fabrikat italiane të njohura për prodhimin e radiatorëve. Me dizajn të bukur dhe kualitet maksimal, Nuova Imas ofron produktet më të mira për kilentët e saj në mbarë Europën.

Për më shumë se 60 vite, Rothenberger është lideri botëror për prodhimin e veglave të cilat janë teknologjikisht shumë të avancuara. Rangu i produkteve të Rothenberger ofron mundësi shumë të mëdha për rregullimin, instalimin dhe ndryshimin e sistemeve të ngrohjes qëndrore në menyrë efikase dhe kualitative.